Publicat el

Tomàquet Xerri Pera

Tenda productes naturals ecològics Cardedeu

Avui parlarem del tomàquet xerri pera, ja que comença la temporada d’aquests maravellosos fruits.

És fantàstic per les amanides i curiosos per als petits de la casa, poden ser les millors i més saludables llaminadures. Fruit esfèric més o menys allargat, segons la varietat, de colors vermells i dolços amb un punt àcid. La polpa és vermella i conté moltes llavors.

El realment important per als éssers humans són les propietats dels tomàquets xerri. Són simplement una còpia dels tomàquets, però amb menys grandària? Aporten alguna cosa més? Són beneficiosos? Bé, les respostes són: No, més o menys, i sí, per aquest ordre. Els tomàquets xerry tenen en general un sabor més dolç que els normals, conservant el seu alt valor nutritiu.

Són moltes les propietats del tomàquet xerri, com per exemple: És antioxidant, té molts beneficis per a la visió ja que conté una gran quantitat de vitamina A, protegeix la nostra pell contra els raigs ultres violeta del sol, beneficis antitabac, retarda l’envelliment i contenen un alt percentatge d’aigua, la qual cosa el converteix en un aliment perfecte per a les dietes d’aprimament.

Aquí trobaràs tota la varietat de tomàquets que tenim en De la Granja a Taula