Opcions de repartiment i recollida

Realitza la teva comanda còmodament des de casa i recull a la nostra botiga al C/ Diagonal Fivaller nº 31 de Cardedeu.

Repartim amb transport propi dimecres i divendres a: Cardedeu, Cànoves i Samalús, les Franqueses, Llinars de Vallès, La Roca de Vallès, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Dosrius, Orrius, Argentona, Cabrera de Mar, Mataró i totes les urbanitzacions d’aquestes poblacions.

Amb agència externa: Resta de poblacions i península.

Horaris de lliurament i tancaments de comanda

L’horari màxim per tancar les comandes que es lliuren a l’endemà, serà fins a les 15h. Totes les comandes rebudes a partir de les 15h, seran lliurats a les 48h. Un cop feta la comanda, rebràs una còpia al teu e-mail (Indica’ns a les Observacions, una franja horària de matí (de 11 a 14h) o tardes (de 14 a 19h) en la qual et aniria bé que t’ho lliurem o si necessites que t’ho lliurem un dia concret).

Despeses de Lliurament

Amb repartiment propi i de 30 € de comanda, les despeses d’enviament són gratuïts. Per a comandes d’inferior valor, les despeses seran de 5 € (Comanda mínima 10 €). Per a la resta de zones en que l’enviament es realitza amb agència externa, el cost serà de 9 €, i els dies de lliurament de dimarts a divendres (en aquest tipus d’enviament com és normal, no es pot garantir un horari d’enviament, en aquest cas, no ens fem responsables del lliurament ni dels seus possibles reclamacions per la seva absència en el lliurament i possibles conseqüències derivades per això).

Per a més informació a l’respecte, estem a la seva disposició a través de 685 85 15 83 o per correu electrònic: info@delagranjaataula.com

You have Successfully Subscribed!