Publicat el

Propietats dels fruits secs

Les propietats dels fruits secs són molt beneficioses per a la nostra salut, encara que en moltes ocasions no se li dóna el valor que mereix, considerant-ho com un aliment sense importància, més proper a la llaminadura o el caprici que a un menjar ple de beneficis. Dins el món dels fruits secs ens trobem amb una immensa varietat apta per a tots els gustos i necessitats. Tot i això, cal trobar els millors, aquells que han estat cultivats i tractats amb totes les garanties i que pots comprar a la nostra botiga ecològica de productes naturals. Però vols saber quins són els més adequats per a cada necessitat i quins beneficis aporten?

IMG-20210902-WA0015.jpg

Propietats dels fruits secs

FONT DE NUTRIENTS ESSENCIALS

Els fruits secs són una font de nutrients essencials fonamentals per a la salut humana. Tenen un alt contingut en fibra, proteïnes, minerals, antioxidants i vitamines com la B i l’E. A això cal sumar que els greixos que aporta són beneficiosos. Davant de tantes bondats, no és estrany que la Fundació Espanyola del Cor aconselli prendre 50 grams de fruits secs al dia. Tot i això, i segons les estadístiques, menys d’un 8 % compleix aquesta recomanació.

FRUITS SECS PER A QUALSEVOL DOLÈNCIA

És evident que els fruits secs no són aliments miraculosos que acabin amb la malaltia d’un cop de ploma. Però és cert que portar una bona alimentació, equilibrada i amb productes de qualitat, és fonamental per a la prevenció i el tractament de certes malalties. Però quins són els més adequats per a cada situació?

Són un dels aliments naturals que més calci aporten al nostre organisme. Per això és ideal per a tractaments en què estiguin implicats els ossos. Són perfectes per a la prevenció de l’osteoporosi, així com per a la formació i la regeneració d’ossos i dents. Gràcies a ser rica en proteïnes, resulta un aliment fantàstic per als joves i nens, aportant-los prou energia que la seva edat requereix. Alhora és ideal per a la gent gran gràcies als seus beneficis cardiovasculars que aporten els àcids grassos monoinsaturats. A la nostra botiga de productes naturals disposem d’ametlles ecològiques!

  • LES NOUS: EL MILLOR PROTECTOR CEREBRAL

Gràcies a la seva composició de greixos i el seu alt contingut a Omega 3les nous són un dels fruits secs més beneficiosos per a la salut, especialment per a tractaments neuronals. És font natural de proteïnes, fibra, minerals com el magnesi, iode, zinc; i vitamines B6 i E. Ajuda a mantenir el cor sa, redueix el colesterol, regula el trànsit intestinal, potencia el sistema immunològic i, entre molts altres avantatges més, són excel·lents aliats per al control de pes, ja que són saciants, ajudant a dominar la gana. A la nostra botiga de productes naturals disposem de nous ecològiques!

D’entre tots els fruits secs, són els festucs els que contenen major índex de fibra, per això resulten ideals per a aquells prevenció i tractament de problemes intestinals, com pot ser el restrenyiment. Però també resulten fantàstics per reduir el colesterolprevenir la hipertensió, regula els nivells de sucre a la sang i és una font d’antioxidants, perfecta per prevenir malalties degeneratives o mantenir una pell llisa i d’aspecte més juvenil. A la nostra botiga de productes naturals disposem de festucs ecològics!

Tal és la varietat de fruits secs que podem trobar al mercat, que existeixen per a tots els gustos i moments del dia. Presos per esmorzar, com a complement dels menjars principals o entre hores, resulten ser una font ideal de nutrients. Afegeix-los a la teva dieta prenent-los en cru o potenciant el sabor dels teus plats perquè, sigui quina sigui la seva varietat, estan regalant salut fins i tot per als paladars més exigents. A la nostra botiga de productes naturals disposem d’avellanesanacads, cacauets i pipes ecològiques!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.