Nosaltres / De la granja a taula

Tenda de productes naturals i ecològics

Aquest projecte va començar a principis de 2012 a Dosrius, a mans d’Albert i la Míriam, una parella amants de la terra, la natura i els bons aliments de qualitat i de proximitat.

Míriam

Responsable

Albert

Responsable

Al 2014 vam fer una parada per poder enriquir-nos de coneixements, Míriam va poder gaudir directament d’una petita finca familiar on va aprendre l’art del cultiu i, d’altra banda, professionalitzar-se en una empresa del sector E-commerce. I Albert, va realitzar un curs basat en l’agroecologia i tècniques de bioconstrucció a la finca «El Molinot» amb el professor Santi Soto.

Actualment Míriam ha tornat amb més força que mai per renovar el projecte de la mà de l’Albert. Aquest cop volem potenciar els punts de venda i a part de la botiga on-line, hem obert una botiga fí­sica de productes ecològics i naturals, al poble de Cardedeu, construída i creada amb molta il·lusió, amor, dedicació i reciclatge, sobretot reciclatge, on podreu venir a comprar o recollir la vostra compra. Disposarem de repartiment propi tant per a professionals de l’Hosteleria, com per a particulars. Us animem a venir i a connectar amb els 5 sentits amb la botiga ecològica, ja que creiem que us encantarà. Volem donar a conéixer els productes de les nostres dues comarques que sempre han estat, d’alguna manera, vinculades entre elles. El Maresme sempre ha estat terra d’horts i vinyes, les quals creen jardins naturals mirant al mar mediterrani de clima temperat i agradable. El Vallès, terra observada per l’imponent Montseny, on es troba la ramaderia més selecta i els animals respiren l’aire fresc d’aquestes muntanyes i els seus artesans poden extreure els millors productes, com ara la llet fresca, el formatge o la mel entre d’altres. Per això, a la nostra botiga ecològica de Cardedeu intentem que el 80% dels nostres productes siguin de les comarques Vallès-Maresme, i la resta, hem buscat i trobat artesans de molt alta qualitat que s’elaboren amb passió i amor, per tot el nostre paí­s. Per això mateix, nosaltres mateixos recollim diàriament a les granges Vallès-Maresme per poder comptar amb un producte molt fresc i d’alta qualitat, a més d’estar en contacte directe amb els productors i grangers i les seves terres, i d’aquesta manera, poder tenir un màxim coneixement dels nostres productes ecològics i naturals.

Registra't ara a la nostra web

i obtindràs un 10% de descompte a la teva seguent compra online​