0

 x 

Carret buit

Enciam fulla de roure verd PI

Preu de venda 1,46 €

Poducció integrada
Procedència: Cabrera de mar
Temporada: Tot l’any (a l’aire lliure)

Disponibilitat: En estoc

Fabricant : Horticultura Noé

Té les fulles alveolades, semblants a les d'un Roure, d'aquí el seu nom. De color verd clar amb el centre tirant a blanc. Ofereix una textura tendre poc cruixent, a més d’un sabor delicat i dolç. És cultiva a des de la Tardor a la Primavera. Aquesta verdura té propietats anticancerígenes, en ser rica en sulforafano, un compost que neutralitza en l'organisme les substàncies químiques que poguessin ocacionar càncer.
L'enciam és ideal per a persones que volen aprimar-se, ja que conté molta fibra, i és un bon saciant de la gana, a més de ser baix en calories i tenir un alt contingut d'aigua.


Què és? La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient.La producció integrada és el conjunt de «sistemes agrícoles d'obtenció de vegetals que utilitzen al màxim els recursos i els mecanismes de producció naturals i asseguren a llarg  termini una agricultura sostenible, i introdueixen mètodes biològics de control.

Comentari

Encara no hi ha cap comentari per a aquest producte.