0

 x 

Carret buit

Enciam fulla de roure PI

Preu de venda 1,50 €

Poducció integrada
Procedència: Cabrera de mar
Temporada: Tot l’any (a l’aire lliure)

Disponibilitat: En estoc

Fabricant : Horticultura Noé

L'enciam fulla de roure és una de les enciams més apreciades. A més de proporcionar un bonic colorit al plat que va del verd al morat i una presentació voluminosa per les seves fulles arrissades, ofereix una textura tendra i lleugerament cruixent, a més d'un sabor delicat i dolç. L'enciam fulla de roure deu el seu nom a la seva similitud a les fulles de l'arbre amb el mateix nom, i una cosa curiosa resulta que no es tracti d'una varietat d'enciam L. sativa, sinó que pertany a l'espècie de les xicoires (Chicorium intybus ).

Què és? La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient.
La producció integrada és el conjunt de «sistemes agrícoles d'obtenció de vegetals que utilitzen al màxim els recursos i els mecanismes de producció naturals i asseguren a    llarg  termini una agricultura sostenible, i introdueixen mètodes biològics de control, químics i d'altres tècniques que compatibilitzen les exigències de la societat, la protecció  del medi  ambient i la productivitat agrícola, així com les

Comentari

Encara no hi ha cap comentari per a aquest producte.