0

 x 

Carret buit

Alls tendres manat PI

Preu de venda 1,65 €

Producció integrada
Procedència: Cabrera de mar
Temporada: Tot l’any (a l’aire lliure)

Disponibilitat: En estoc

Fabricant : Horticultura Noé
L’all tendre posseeix propietats balsàmiques i expectorants. És recomanable contra els constipats i és un depuratiu de la sang. De l’all tendre se n’aprofiten les fulles, a més a més dels bulbs. Com que té un aroma i sabor més suau que l’all, és apropiat per a les amanides.

Què és? La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient.La producció integrada és el conjunt de «sistemes agrícoles d'obtenció de vegetals que utilitzen al màxim els recursos i els mecanismes de producció naturals i asseguren a    llarg  termini una agricultura sostenible, i introdueixen mètodes biològics de control, químics i d'altres tècniques que compatibilitzen les exigències de la societat, la protecció  del medi  ambient i la productivitat agrícola, així com les operacions realitzades per manipular, envasar, transformar i etiquetar productes vegetals acollits al sistema.»
 A diferència de l'agricultura ecològica la producció integrada utilitza, juntament amb mètodes biològics de control, productes agroquímics (adob, plaguicides) amb certes restriccions. Els objectius són el respecte al medi ambient la sostenibilitat i oferir certes garanties de qualitat

Comentari

Encara no hi ha cap comentari per a aquest producte.