Cafès Pont

cafespont

Cafès Pont va néixer l’any 1952, fruit de la il•lusió i l’esforç de dos dels germans Pont, Armand i Feliu. Feliu encara recorda quan va vendre el seu estimat saxo per comprar els quatre primers sacs de cafè que torrarien i vendrien a la seva primera botiga. Des de llavors a Cafès Pont hem treballat dia a dia apostant per un objectiu molt clar, la qualitat.

L’esforç constant per assolir els nostres objectius han fet avançar la empresa fins a dia d’avui. Actualment, amb l’impuls de la segona generació de la família Pont, hem volgut apostar per una renovació de l’empresa, mantenint la fidelitat a la qualitat i el bon servei, però sumant la presentació i el disseny als estàndards dels nostres productes. La nostra filosofia és clara, vetllar per a que cada cafè es percebi el mim, el detall i la qualitat que ens ha convertit en un referent per a milers de persones.

A Cafès Pont estem presents en tot el procés d’elaboració dels nostres cafès. Des de l’inici, controlant la selecció i la compra dels millors grans en origen, com en la importació directa d’aquests. Disposem de més de 4000 m2 a la seu central de Sabadell, on realitzem tot el procés d’elaboració dels nostres cafès, des del torrat, fins a l’envasament dels diferents blends i gammes.

El nostre departament de qualitat s’encarrega de seleccionar els millors grans de cafè abans del procés de torrat i de controlar els processos d’elaboració d’aquest, garantint uns productes excel•lents amb els estàndards de qualitat més elevats. A les nostres instal•lacions hem creat una aula de formació de Baristes, dirigida tant als nostres treballadors com a aquells clients interessats en el món del cafè. El nostre equip humà, de més de 50 persones, treballa amb uns objectius comuns, oferir el producte de més alta qualitat acompanyat sempre del millor servei.

A Cafès Pont treballem actualment per consolidar la nostra marca en tot el territori nacional i en l’expansió de la nostra gamma de productes al mercat internacional.